· PROGRAMACIÓ ARTÉS ·

27 d’octubre – 17:30h

LES COSES IMPOSSIBLES

Companyia: Martademarte & Cia
Direcció: Martademarte
Interpretació: Música: Alfredo Ruix / Clown, dansa i circ: Martademarte


Llenguatge artístic: Música, clown, dansa i circ
Gènere: Teatre de carrer
Edat recomanada: Tots els públics
Durada: 25 min.

Dos personatges clown i un bagul circulen pel paisatge urbà buscant el lloc ideal per crear la il·lusió d’un impossible: caminar sobre ampolles.

DUÉRMETE NIÑO

Companyia: La niña bonita
Dramatúrgia: Xavi Àlvarez i Anna Prats
Direcció: Neus Suñé
Interpretació: Xavi Àlvarez i Anna Prats


Llenguatge artístic: Teatre
Gènere: Comèdia
Edat recomanada: +7 anys
Durada: 15 minuts

“Ja dormiu bé? Et dorm? Quina cara que fas, eh…Ui, i dorm amb vosaltres? I quan teniu temps per…”. Diuen que tenir fills et canvia la vida. Però, i si poguessis tirar enrere? I si algú tingués la clau per fer-ho? I si apretant un botonet ho poguessis parar?

MOLESKINE

Dramatúrgia: Jordi Cervera
Direcció: Violant Llopis
Interpretació: Violant Llopis


Llenguatge artístic: Teatre
Gènere: Drama
Edat recomanada: +12 anys
Durada: 20 minuts

Moleskine és una història d’amor i mort. I potser també d’amor i d’odi. I d’odi i mort. I de solitud i desesper. I d’esperança i de traïció. I de rebuig i d’acceptació. I de crisi i d’amargor. És una noia i un cadàver, o l’ombra d’un cadàver i l’ombra d’una noia. El moment dur de la veritat, d’una veritat que potser valia més que seguís sent una mentida. Qui sap.

TO SCAPE

Dramatúrgia: Judit Saula
Direcció: Cristian Nadal
Interpretació: Judit Saula


Llenguatge artístic: Teatre
Gènere: Comèdia
Edat recomanada: Tots els públics
Durada: 20 min.

Cada dia el mateix: Menjo ecològic? Em tenyeixo els cabells? Quina sèrie miro? Em canvio de companyia telefònica? Vaig a la manifestació? Penjo la selfie a l’Instagram? Escolto rap? Quedo amb la Gemma? Truco a la meva mare? Faig festa d’aniversari? Jo no vull pensar més i crec que tinc la solució.

HO SENTO, PERDONA’M, GRÀCIES, T’ESTIMO…

Dramatúrgia, direcció i interpretació: Nàdia Pesarrodona
Llenguatge artístic: Dansa


Gènere: Dansa contemporània
Edat recomanada: Tots els públics
Durada: 13 minuts

Com si el vent se l’emportes s’esfuma, es converteix en cendra… i mentrestant…a tu t’esgarren la pell, et trenquen el cor i t’esbocinen l’ànima. Et perseguiran dies d’emocions incontrolables. Res té sentit i al mateix temps sembla que tot en tingui …així és la vida, inesperada, sorprenent, sovint injusta…

· + INFO ·

27 d’octubre – 17:30h
Entrada general: 5€
Entrada reduïda: 3€
Entrada infantil: 2€

Complex Cultural Cal Sitges

· QUÈ ÉS EL TEST? ·

És el Festival d’Arts Intenses, d’aprop i curta durada, que neix de la Xarxa TE, formada pels municipis que donen suport a les beques per la producció d’arts escèniques Testimoni Escènic. Arribem a la 3a edició i consolidem el concepte de Xarxa en tots els sentits. El municipi d’Avinyó va fer la inauguració el dies 6 i 7 de juliol. Enguany el programa consta de 16 espectacles de curta durada. Durant aquesta tardor el TEST passarà per la resta dels 11 muncipis de la Xarxa de Testimoni Escènic, nascuda dels projectes vinculats al territori de la Residència d’artistes Cal Gras d’Avinyó.

Menú