· PROGRAMACIÓ CABRIANES ·

25 de novembre – 18:00h

DUÉRMETE NIÑO

Companyia: La niña bonita
Dramatúrgia: Xavi Àlvarez i Anna Prats
Direcció: Neus Suñé
Interpretació: Xavi Àlvarez i Anna Prats


Llenguatge artístic: Teatre
Gènere: Comèdia
Edat recomanada: +7 anys
Durada: 15 minuts

“Ja dormiu bé? Et dorm? Quina cara que fas, eh…Ui, i dorm amb vosaltres? I quan teniu temps per…”. Diuen que tenir fills et canvia la vida. Però, i si poguessis tirar enrere? I si algú tingués la clau per fer-ho? I si apretant un botonet ho poguessis parar?

IN EXILE

Companyia: Psicoproject en moviment
Dramatúrgia: Jordi Soler i Gisela Riba
Direcció i interpretació: Gisela rRiba i Jordi Soler


Llenguatge artístic: Dansa contemporània i teatre físic
Gènere: Dansa
Edat recomanada: Tots els públics
Durada: 12 minuts

Decidir marxar. Apostar per una nova carta. Endinsar-se en la incertesa d’un lloc que m’és desconegut. El pensament gira entorn les idees, en espiral. L’angoixa ja és segona pell, em rento la cara i tot em sembla normal. No vull acostumar-me al No. Cada dia em rento les dents; és important que em cuidi les dents. Dins la maleta porto un parell de mudes.

HAPPY BIRTHDAY JAIME LOVE

Companyia: La S.O.S.tenible
Dramatúrgia: Jordi Diamant
Direcció: Joaquín Daniel
Interpretació: Carlos Conde i Diana de Guzmán


Llenguatge artístic: Teatre
Gènere: Comèdia
Edat recomanada: +10 anys
Durada: 15 minuts

Un cor trencat. Una decisió dràstica, sense retorn. Una trucada inesperada: Sleep Quiet Assegurances. Un retrobament fora de tota regla. Mai menyspreïs la trucada d’un centre d’atenció telefònica… (Obra Guanyadora al Festival Pindoles 2017)

TO SCAPE

Dramatúrgia: Judit Saula
Direcció: Cristian Nadal
Interpretació: Judit Saula


Llenguatge artístic: Teatre
Gènere: Comèdia
Edat recomanada: Tots els públics
Durada: 20 min.

Cada dia el mateix: Menjo ecològic? Em tenyeixo els cabells? Quina sèrie miro? Em canvio de companyia telefònica? Vaig a la manifestació? Penjo la selfie a l’Instagram? Escolto rap? Quedo amb la Gemma? Truco a la meva mare? Faig festa d’aniversari? Jo no vull pensar més i crec que tinc la solució.

· + INFO ·

25 de novembre – 18:00h
Entrada: 5€

El Centru

· QUÈ ÉS EL TEST? ·

És el Festival d’Arts Intenses, d’aprop i curta durada, que neix de la Xarxa TE, formada pels municipis que donen suport a les beques per la producció d’arts escèniques Testimoni Escènic. Arribem a la 3a edició i consolidem el concepte de Xarxa en tots els sentits. El municipi d’Avinyó va fer la inauguració el dies 6 i 7 de juliol. Enguany el programa consta de 16 espectacles de curta durada. Durant aquesta tardor el TEST passarà per la resta dels 11 muncipis de la Xarxa de Testimoni Escènic, nascuda dels projectes vinculats al territori de la Residència d’artistes Cal Gras d’Avinyó.

Menú