· PROGRAMACIÓ CALLÚS ·

12 d’octubre – 16:30h

AVUA

Companyia: Cia. Bool
Dramatúrgia i direcció: Boris ribas i Olga Lladó
Interpretació: Boris Ribas i Olga Lladó
Música: Interpretada per Pepi Izquierdo


Llenguatge artístic: Dansa, acrobàcia, manipulació d’objectes i música
Gènere: Multidisciplinari
Edat recomanada: Tots els públics
Durada: 15 min.

A Brasil, AVUA és una manera infantil de dir que vola, imprecís, com el vol d’una papallona, delicat i bell, com una flor que vola, AVUA… Submergits en un somni… Un somni tan real, que no sabem del cert si erem papallones somiant ser persones o persones somiant ser papallones.

CITA AMB TERÀPIA

Dramatúrgia: Albert Ruiz
Direcció: Albert Ruiz
Interpretació: Mireia Cirera, Dani Ledesma, Ivan Padilla i Tàtels Pérez


Gènere: Comèdia
Edat recomanada: Tots els públics
Durada: 20 minuts

Quatre personatges amb Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) coincideixen a la consulta d’una eminència en psiquiatria amb l’objectiu de resoldre els seus problemes. Tots ells tenen CITA AMB TERÀPIA amb un famós doctor, el qual amb una sola visita soluciona els problemes dels seus pacients.

DUÉRMETE NIÑO

Companyia: La niña bonita
Dramatúrgia: Xavi Àlvarez i Anna Prats
Direcció: Neus Suñé
Interpretació: Xavi Àlvarez i Anna Prats


Llenguatge artístic: Teatre
Gènere: Comèdia
Edat recomanada: +7 anys
Durada: 15 minuts

“Ja dormiu bé? Et dorm? Quina cara que fas, eh…Ui, i dorm amb vosaltres? I quan teniu temps per…”. Diuen que tenir fills et canvia la vida. Però, i si poguessis tirar enrere? I si algú tingués la clau per fer-ho? I si apretant un botonet ho poguessis parar?

 

 

 

· + INFO ·

12 d’octubre -16:30h
Entrada gratuïta

El Vagó

· QUÈ ÉS EL TEST? ·

És el Festival d’Arts Intenses, d’aprop i curta durada, que neix de la Xarxa TE, formada pels municipis que donen suport a les beques per la producció d’arts escèniques Testimoni Escènic. Arribem a la 3a edició i consolidem el concepte de Xarxa en tots els sentits. El municipi d’Avinyó va fer la inauguració el dies 6 i 7 de juliol. Enguany el programa consta de 16 espectacles de curta durada. Durant aquesta tardor el TEST passarà per la resta dels 11 muncipis de la Xarxa de Testimoni Escènic, nascuda dels projectes vinculats al territori de la Residència d’artistes Cal Gras d’Avinyó.

Menú