· PROGRAMACIÓ NAVÀS ·

20 d’octubre – 17:15h

CITA AMB TERÀPIA

Dramatúrgia: Albert Ruiz
Direcció: Albert Ruiz
Interpretació: Mireia Cirera, Dani Ledesma, Ivan Padilla i Tàtels Pérez


Gènere: Comèdia
Edat recomanada: Tots els públics
Durada: 20 minuts

Quatre personatges amb Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) coincideixen a la consulta d’una eminència en psiquiatria amb l’objectiu de resoldre els seus problemes. Tots ells tenen CITA AMB TERÀPIA amb un famós doctor, el qual amb una sola visita soluciona els problemes dels seus pacients.

L’INCREÏBLE HOME BALA

Dramatúrgia: Ariadna Pastor
Direcció: Adrià Aubert
Ajudant de direcció: Laia Pastor
Interpretació: David Anguera


Llenguatge artístic: Teatre
Gènere: Comèdia
Edat recomanada: Tots els públics
Durada: 15 minuts

La meva gestació va durar el que dura un esternut de primavera, i quan els familiars rebien la notícia del meu naixement jo ja em graduava. Des de llavors sempre he estat precoç de mena, i després d’una vida plena d’esdeveniments fugaços, vaig resignar-me a la velocitat del meu fat. Però el que ignorava és que hi havia una cosa que em podia fer frenar: l’amor. (Guanyadora al Festival Píndoles 2017)

HO SENTO, PERDONA’M, GRÀCIES, T’ESTIMO…

Dramatúrgia, direcció i interpretació: Nàdia Pesarrodona
Llenguatge artístic: Dansa


Gènere: Dansa contemporània
Edat recomanada: Tots els públics
Durada: 13 minuts

Com si el vent se l’emportes s’esfuma, es converteix en cendra… i mentrestant…a tu t’esgarren la pell, et trenquen el cor i t’esbocinen l’ànima. Et perseguiran dies d’emocions incontrolables. Res té sentit i al mateix temps sembla que tot en tingui …així és la vida, inesperada, sorprenent, sovint injusta…

· + INFO ·

20 d’octubre – 17:15h
Entrada gratuïta

Plaça de l’Església

· QUÈ ÉS EL TEST? ·

És el Festival d’Arts Intenses, d’aprop i curta durada, que neix de la Xarxa TE, formada pels municipis que donen suport a les beques per la producció d’arts escèniques Testimoni Escènic. Arribem a la 3a edició i consolidem el concepte de Xarxa en tots els sentits. El municipi d’Avinyó va fer la inauguració el dies 6 i 7 de juliol. Enguany el programa consta de 16 espectacles de curta durada. Durant aquesta tardor el TEST passarà per la resta dels 11 muncipis de la Xarxa de Testimoni Escènic, nascuda dels projectes vinculats al territori de la Residència d’artistes Cal Gras d’Avinyó.

Menú