· PROGRAMACIÓ SALLENT ·

17 de novembre – 19:00h

ASSASSINS LOW COST

Companyia: Companyia Low Cost
Dramatúrgia: Ramon Pardina
Direcció: Alba Aluja
Interpretació: Pep Garcia-Pascual, Raül Tortosa (Àlex Mitjà)


Llenguatge artístic: Teatre
Gènere: Comèdia
Edat recomanada: Tots els públics
Durada: 15 minuts

La precarització laboral i la globalització arriba també al mon de la màfia. Dos veterans assassins a sou, mentre esperen que arribin les seves respectives víctimes, debaten com ha canviat la professió en els últims anys. Les grans organitzacions, que els havien donat feina durant molts anys, han notat els efectes de la crisi. Definitivament, ja no es mata com abans.

DUÉRMETE NIÑO

Companyia: La niña bonita
Dramatúrgia: Xavi Àlvarez i Anna Prats
Direcció: Neus Suñé
Interpretació: Xavi Àlvarez i Anna Prats


Llenguatge artístic: Teatre
Gènere: Comèdia
Edat recomanada: +7 anys
Durada: 15 minuts

“Ja dormiu bé? Et dorm? Quina cara que fas, eh…Ui, i dorm amb vosaltres? I quan teniu temps per…”. Diuen que tenir fills et canvia la vida. Però, i si poguessis tirar enrere? I si algú tingués la clau per fer-ho? I si apretant un botonet ho poguessis parar?

HAPPY BIRTHDAY JAIME LOVE

Companyia: La S.O.S.tenible
Dramatúrgia: Jordi Diamant
Direcció: Joaquín Daniel
Interpretació: Carlos Conde i Diana de Guzmán


Llenguatge artístic: Teatre
Gènere: Comèdia
Edat recomanada: +10 anys
Durada: 15 minuts

Un cor trencat. Una decisió dràstica, sense retorn. Una trucada inesperada: Sleep Quiet Assegurances. Un retrobament fora de tota regla. Mai menyspreïs la trucada d’un centre d’atenció telefònica… (Obra Guanyadora al Festival Pindoles 2017)

· + INFO ·

17 de novembre – 19:00h
Entrada: 5€

Plaça de la Vila

· QUÈ ÉS EL TEST? ·

És el Festival d’Arts Intenses, d’aprop i curta durada, que neix de la Xarxa TE, formada pels municipis que donen suport a les beques per la producció d’arts escèniques Testimoni Escènic. Arribem a la 3a edició i consolidem el concepte de Xarxa en tots els sentits. El municipi d’Avinyó va fer la inauguració el dies 6 i 7 de juliol. Enguany el programa consta de 16 espectacles de curta durada. Durant aquesta tardor el TEST passarà per la resta dels 11 muncipis de la Xarxa de Testimoni Escènic, nascuda dels projectes vinculats al territori de la Residència d’artistes Cal Gras d’Avinyó.

Menú