· PROGRAMACIÓ NAVÀS ·

19 d’octubre – 17:15h

CASUALITATS

Companyia:
The Sunflower Companyia
Dramatúrgia i direcció:
Elena Serra Corberó
Interpretació:
Àlex Mitjà i Alba Aluja


Llenguatge artístic:
Comèdia
Durada: 15 min.

Un ascensor conduirà a dos desconeguts a un munt de casualitats, més de les que voldrien… Perquè de vegades, els espais petits serveixen per corroborar que el món també ho és de petit.

MIRADES

Companyia:
Diversitat Teatral
Dramatúrgia i direcció:
Emili Corral
Interpretació:
Míriam Monlleó i Òscar Jarque


Llenguatge artístic:
Comèdia
Durada: 15 min.

En Ricard aconsegueix convèncer la seva dona, per anar a veure un espectacle de teatre experimental i ho viuen ben diferent. Les discrepàncies i la “petita” fòbia de la Irene cap al fet teatral provoca un seguit de situacions on actors i espectadors intercanvien, i fins i tot, perden els papers.  

DOWNFALL

Companyia:
Mpm Projectes
Dramatúrgia i direcció:
Maria Paz Marciano
Interpretació:
Aaron Vázquez marín, Marc Vilajuana i Maria Paz Marciano


Llenguatge artístic:
Dansa
Durada: 20 min.

Downfall és una història de poder. Del poder de la força de voluntat, quan caiem, la força que tenim d’aixecar-nos i tornar-ho a internar, la força d’admetre que hem caigut. Una observació de les dinàmiques creades, en una parella, per ajudar i ser ajudat, i veure quins interessos reals ens mou a fer-ho.

· + INFO ·

19 d’octubre – 17:15h
Entrada gratuïta

Plaça de l’Església

· QUÈ ÉS EL TEST? ·

TEST és el Festival de la xarxa Testimoni Escènic obert a propostes de tots els llenguatges artístics (música, dansa, teatre, circ, titelles, màgia, clown, monòlegs, poesia, nous llenguatges…), de curta durada, per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent argumentar l’experiència del públic i la intensitat de l’espectacle.

Menú