· PROGRAMACIÓ SANTPEDOR ·

20 d’octubre – 17:00h

BORN TO BE

Companyia:
Del Nord
Dramatúrgia i direcció:
Marc Torrecillas
Interpretació:
Monica van Campen i Oriol Rafel


Llenguatge artístic:
Comèdia
Durada: 16 min.

Un actor que diu que acaba de néixer troba un funcionari gris i sec. L’actor vol viure alegrement la vida i el funcionari només vol fer la seva feina, aquest se n’adonarà que no és tan fàcil fer entendre a l’actor que viure no és tan senzill, i que no n’hi ha prou amb néixer per poder seguir amb vida.

TOT ESPERANT JOEL JOAN

Companyia:
Les Artistes Locals
Dramatúrgia i direcció:
Pau Escribano Valls
Interpretació:
Mònica Vives, Gemma Amorós i Georgina Llauradó


Llenguatge artístic:
Comèdia musical
Durada: 20 min.

La Lali i la Sol estan a punt d’estrenar un musical amb el Joel Joan com a estrella principal. És el dia de l’estrena però el Joel no s’ha presentat. Les noies explicaran què ha passat fins a arribar a aquell dia, i ho faran cantant. Finalment hauran de decidir si abandonen o continuen amb l’estrena.

ANIMUS BOX

Companyia:
Nàdia i Mireia
Dramatúrgia i direcció:
Mireia Pinyol, Nàdia Pesarrodona, Alberto Feliciate i Alba Santmartí
Interpretació:
Mireia Pinyol i Nàdia Pesarrodona


Llenguatge artístic:
Dansa
Durada: 21 min.

Quan la por ens domina, el cor es desboca, el cos es tensa i el cervell deixa de funcionar. En aquest moment sentim que la nostra vida perilla i ataquem, ens aïllem o fugim. Un sentiment primitiu capaç de condicionar la nostra vida. Però, fins a quin punt? Necessitem la por per viure?

· + INFO ·

20 d’octubre – 17:00h
Entrada gratuïta

Plaça de l’Ajuntament

· QUÈ ÉS EL TEST? ·

TEST és el Festival de la xarxa Testimoni Escènic obert a propostes de tots els llenguatges artístics (música, dansa, teatre, circ, titelles, màgia, clown, monòlegs, poesia, nous llenguatges…), de curta durada, per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent argumentar l’experiència del públic i la intensitat de l’espectacle.

Menú