· PROGRAMACIÓ SANT FELIU SASSERRA ·

9 de novembre – 19:00h

REGRESO AL CAMÍ DE LA RETIRADA

Companyia:
Meridiano 70ymedio Teatro
Dramatúrgia i direcció:
Marcela Terra
Interpretació:
Padi Padilla


Llenguatge artístic:
Drama
Durada: 25 min.

Després de la mort del dictador Francisco Franco, la Roser, una dona catalana que ha viscut tota la vida a l’exili, torna a recórrer la terra de la seva infantesa. Els records del final de la guerra i la fugida de Catalunya es fan presents.

TOT ESPERANT JOEL JOAN

Companyia:
Les Artistes Locals
Dramatúrgia i direcció:
Pau Escribano Valls
Interpretació:
Mònica Vives, Gemma Amorós i Georgina Llauradó


Llenguatge artístic:
Comèdia musical
Durada: 20 min.

La Lali i la Sol estan a punt d’estrenar un musical amb el Joel Joan com a estrella principal. És el dia de l’estrena però el Joel no s’ha presentat. Les noies explicaran què ha passat fins a arribar a aquell dia, i ho faran cantant. Finalment hauran de decidir si abandonen o continuen amb l’estrena.

IMPROVISACIÓ SUBLUNAR

Companyia:
Marcel·lí Bayer i Oriol Sureda
Interpretació:
Marcel·lí Bayer i Oriol Sureda


Llenguatge artístic:
Música i poesia
Durada: 20 min.

El poeta Oriol Sauleda i el músic Marcel·lí Bayer uneixen energies per crear un duo basat en la improvisació dels sons i la paraula. Damunt els paisatges sonors del Marcel·lí, l’Oriol hi diposita personatges, conceptes, verbs i adjectius que varien en funció de l’espai i l’ambient on s’executen.

· + INFO ·

9 de novembre – 19:00h
Entrada gratuïta

Sala l’Ateneu

· QUÈ ÉS EL TEST? ·

TEST és el Festival de la xarxa Testimoni Escènic obert a propostes de tots els llenguatges artístics (música, dansa, teatre, circ, titelles, màgia, clown, monòlegs, poesia, nous llenguatges…), de curta durada, per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent argumentar l’experiència del públic i la intensitat de l’espectacle.

Menú