· PROGRAMACIÓ AVINYÓ 2020 ·

MALA PEÇA

Companyia:
Imprevist Teatre
Dramatúrgia:
Marc Torrecillas
Direcció:
Núria Florensa


Interpretació:
Alba Aluja, Núria Florensa, Rafaela Rivas i Roger Vidal
Llenguatge artístic:
Teatre de text
Gènere:
Comèdia

Durada: 17 min.

Tres peces d’escacs -un peó, un cavaller i una reina- coincideixen al mig d’un taulell d’escacs i, sense deixar d’estar atents a la batalla que els envolta, miren d’arreglar el conflicte d’una manera menys sagnant i, alhora, satisfer els seus desittjos més secrets.

SPAIN IS PAIN

Companyia:
La Quebra
Dramatúrgia, direcció i interpretació:
Irene García


Llenguatge artístic:
Teatre-dansa-humor
Gènere:
Multidisciplinari

Durada: 20 min.

La companyia de dansa La Quebrá ens porta ‘Spain is Pain’, un monòleg dansat d’inspiració rajoyniana, amb grans dosis de surrealisme i moltes hores de #pordióquehagoaquí. La peça va ser premiada al Certamen Coreogràfic de Sabadell l’any 2016.

I.A.I.A.

Companyia:
La Mariona
Dramatúrgia:
Mar Solà
Direcció:
Míriam Puntí


Interpretació:
Maria Ballús i Mar Solà
Llenguatge artístic:
Teatre de text
Gènere:
Comèdia

Durada: 15 min.

La fake-àvia està proliferant pel món sense cap mena de control ni aturador. Compra canelons preparats, menja peix congelat i posa podcasts en lloc d’explicar contes. T’has parat mai a pensar que potser som l’última generació que té la sort de conèixer les autèntiques àvies-àvies?

TEMPS D’ESPERA

Dramatúrgia:
Judit Saula
Direcció i interpretació:
Judit Saula i Annabel Totusaus


Llenguatge artístic:
Teatre
Gènere:
Tragicomèdia

Durada: 15 min.

Una dona fa temps que està aquí. Una altra dona acaba d’arribar. Comparteixen el mateix. Esperen. I mentre esperen, parlen. I mentre esperen, anhelen que les vinguin a buscar.

· + INFO ·

22 de novembre

AJORNAT!

Espai per determinar

· QUÈ ÉS EL TEST? ·

TEST és el Festival de la xarxa Testimoni Escènic obert a propostes de tots els llenguatges artístics (música, dansa, teatre, circ, titelles, màgia, clown, monòlegs, poesia, nous llenguatges…), de curta durada, per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent argumentar l’experiència del públic i la intensitat de l’espectacle. Enguany, degut a la situació sanitària, es mantindran les distàncies de seguretat en tot moment.

Menú