· QUÈ ÉS EL TEST? ·

TEST és el festival de la xarxa de Pobles Creatius obert a propostes de tots els llenguatges artístics (música, dansa, teatre, circ, titelles, màgia, clown, monòlegs, poesia, nous llenguatges…), de curta durada, per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent augmentar l’experiència del públic i la intensitat de l’espectacle.

ULL NU

Aquest espectacle pretén ser un punt de trobada entre dues disciplines artístiques que fusionades creïn una sola unitat.
Quan una estrella desapareix, la seva llum segueix viva durant molts anys. Ull nu ens fa un paral·lelisme amb la mort humana, generant així huracans d’emocions, convidant a l’espectador a sentir i a deixar-se portar per la música i la dansa.

Companyia:
Orígens
Dramatúrgia, direcció i interpretació:
Anna Roca, Gemma Pujol i Laura Marsal
Llenguatge artístic:
Música i dansa
Gènere:
Altres
Durada: 25 min.

 

SL (SOCIETAT AL LÍMIT)

La Roberta és una dona com moltes altres. Treballa a casa, treballa fora de casa, treballa de casa a la feina i treballa de la feina a casa!
La Roberta és una dona com moltes altres. Somia, anhela, desitja i projecta més enllà del que viu. Què passaria si es deixés endur pels seus instints, si es deixés seduir pel seu cor?
Un espectacle que, barrejant diferents disciplines com el teatre gestual, la dansa i el clown, ens explica el dia a dia d’una dona treballadora.
Dona treballadora a casa, dona treballadora a la feina, dona treballadora sense temps per a ella mateixa… això, podria canviar…

Companyia:
COSINSART
Dramatúrgia i interpretació:
Laia Pineda
Direcció:
David Ribera
Llenguatge artístic:
Teatre gestual i clown
Gènere:
Comèdia
Durada: 20 min.

 

ETS LA LLET!

A casa nostra, en un futur no molt llunyà, la Júlia i l’Ernest s’han decidit a formar una família. Per un reguitzell de contratemps hauran de fer-se càrrec del Ramonet ells tots sols. Serà en aquesta maternitat acabada d’estrenar on es produirà un accident terrible que capgirarà les seves vides.

Companyia:
NonGrata
Dramatúrgia i direcció:
Alba Teixidó
Interpretació:
Jordi Ciurana i Alba Teixidó
Llenguatge artístic:
Teatre de text
Gènere:
Comèdia
Durada: 20 min.

 

LA IMATGE

En esclatar la Guerra Civil el Daniel, llibertari, va salvar del foc la imatge de la Mare de Déu dels Àngels. Al final del conflicte ell i la seva dona, l’Emília, fervorosa creient, es debaten entre vendre-la a un feixista o morir-se de gana. Quin futur espera la patrona del poble?

Espectacle coproduït pel Festival Píndoles – Teatre breu en espais vius i Cultura Tangent S.L.

Companyia:
La Confiança
Dramatúrgia i direcció:
Josep M. Teixell
Interpretació:
Àlex Pereira i Adriana Segurado
Llenguatge artístic:
Teatre de text
Gènere:
Drama
Durada: 18 min.

 

· CONTACTE ·

Residència d’artistes Cal Gras

Francesc Macià, 1, 08279 Avinyó

festivaltest@calgras.cat

info@calgras.cat

www.calgras.cat