· PROGRAMACIÓ ARTÉS 2020 ·

MALA PEÇA

Companyia:
Imprevist Teatre
Dramatúrgia:
Marc Torrecillas
Direcció:
Núria Florensa


Interpretació:
Alba Aluja, Núria Florensa, Rafaela Rivas i Roger Vidal
Llenguatge artístic:
Teatre de text
Gènere:
Comèdia

Durada: 17 min.

Tres peces d’escacs -un peó, un cavaller i una reina- coincideixen al mig d’un taulell d’escacs i, sense deixar d’estar atents a la batalla que els envolta, miren d’arreglar el conflicte d’una manera menys sagnant i, alhora, satisfer els seus desittjos més secrets.

L’ORIGEN

Companyia:
Psicoproject en moviment
Direcció i interpretació:
Jordi Soler i Gisela Riba


Llenguatge artístic:
Dansa
Gènere:
Dansa contemporània

Durada: 10 min.

L’ORIGEN s’inspira en el mite de l’androgin, explicat per Aristòfanes en El banquet de Plató, que relata l’origen de l’amor. Dos éssers en un estat primigeni, dos éssers que són un tot i que, un dia, partits pel mig, es transformen en dos i comencen a sentir nostàlgia de la seva altra meitat.

I.A.I.A.

Companyia:
La Mariona
Dramatúrgia:
Mar Solà
Direcció:
Míriam Puntí


Interpretació:
Maria Ballús i Mar Solà
Llenguatge artístic:
Teatre de text
Gènere:
Comèdia

Durada: 15 min.

La fake-àvia està proliferant pel món sense cap mena de control ni aturador. Compra canelons preparats, menja peix congelat i posa podcasts en lloc d’explicar contes. T’has parat mai a pensar que potser som l’última generació que té la sort de conèixer les autèntiques àvies-àvies?

GUARDAR LA ROBA

Companyia:
Cia. Santorini
Dramatúrgia:
Martí Costa
Direcció:
Clara Manyós


Interpretació:
Núria Bonet i Martí Costa
Gènere:
Comèdia

Durada: 15 min.

“Aquí tot val diners. Jo ja ho he après. L’autobús, el pa, la rentadora… Tu, jo…”. Dues persones desconegudes es troben accidentalment un dia qualsevol en una bugaderia. Les seves particulars maneres d’entendre el món, els seus problemes i els seus desitjos es posaran a fer voltes tot buscant la manera de saltar de la roda i anar endavant. Un dia qualsevol… O no. Estrenada i premiada pel públic al Festival Píndoles 2019.

· + INFO ·

AJORNAT!

15 de novembre – 17:30h
Entrada: 8€
AFORAMENT LIMITAT

Complex Cultural Cal Sitges

· QUÈ ÉS EL TEST? ·

TEST és el Festival de la xarxa Testimoni Escènic obert a propostes de tots els llenguatges artístics (música, dansa, teatre, circ, titelles, màgia, clown, monòlegs, poesia, nous llenguatges…), de curta durada, per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent argumentar l’experiència del públic i la intensitat de l’espectacle. Enguany, degut a la situació sanitària, es mantindran les distàncies de seguretat en tot moment.

Menú