· PROGRAMACIÓ BALSARENY 2020 ·

TWINS

Companyia:
Colectivo Las Twins
Dramatúrgia, direcció i interpretació:
Rosa Maria Masiá i Celeste Ayus


Llenguatge artístic:
Dansa-teatre
Gènere:
Dansa

Durada: 15/20 min.

Es un espectacle festiu per a públic familiar. És una proposta on l’espectador entra a formar part de la relació entre dues germanes molt peculiars. Explora diversos llenguatges; la dansa, el teatre y la música. Dues germanes “bessones” que, sense donar-se´n conta competeixen constantment entre elles, la manipulació i el joc es mesclen i fan que es perdin lʼuna de lʼaltra. Una pèrdua constant on el seu únic desig és tornar-se a trobar. Lʼhumor agafa un paper important i obra una escletxa de reflexió cap a les relacions humanes.

CANTS DE DONA

Companyia:
E V O É H
Interpretació:
Ariana Barrabés (bendir, pandero quadrat, daf i pandereta), Jesús Olivares (guitarra, laüt, arpa i baglama).


Llenguatge artístic:
Música
Gènerec:
World Music

Durada: 20 min.

Un viatge per tres cultures en veu de dona, i en diferents llengües com ara la Llenguadoc, sefardí, català, galaico portugués, àrab, llatí, etc. Entre peces, la cantant explicarà breus narracions per contextualitzar els temes.

I.A.I.A.

Companyia:
La Mariona
Dramatúrgia:
Mar Solà
Direcció:
Míriam Puntí


Interpretació:
Maria Ballús i Mar Solà
Llenguatge artístic:
Teatre de text
Gènere:
Comèdia

Durada: 15 min.

La fake-àvia està proliferant pel món sense cap mena de control ni aturador. Compra canelons preparats, menja peix congelat i posa podcasts en lloc d’explicar contes. T’has parat mai a pensar que potser som l’última generació que té la sort de conèixer les autèntiques àvies-àvies?

· + INFO ·

4 d’octubre – 12:00h
Entrada gratuïta
Inscripcions a balsareny.cat o al 93 839 61 00

Diferents places del poble

· QUÈ ÉS EL TEST? ·

TEST és el Festival de la xarxa Testimoni Escènic obert a propostes de tots els llenguatges artístics (música, dansa, teatre, circ, titelles, màgia, clown, monòlegs, poesia, nous llenguatges…), de curta durada, per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent argumentar l’experiència del públic i la intensitat de l’espectacle. Enguany, degut a la situació sanitària, es mantindran les distàncies de seguretat en tot moment.

Menú