· PROGRAMACIÓ CABRIANES 2020 ·

MALA PEÇA

Companyia:
Imprevist Teatre
Dramatúrgia:
Marc Torrecillas
Direcció:
Núria Florensa


Interpretació:
Alba Aluja, Núria Florensa, Rafaela Rivas i Roger Vidal
Llenguatge artístic:
Teatre de text
Gènere:
Comèdia

Durada: 17 min.

Tres peces d’escacs -un peó, un cavaller i una reina- coincideixen al mig d’un taulell d’escacs i, sense deixar d’estar atents a la batalla que els envolta, miren d’arreglar el conflicte d’una manera menys sagnant i, alhora, satisfer els seus desittjos més secrets.

TWINS

Companyia:
Colectivo Las Twins
Dramatúrgia, direcció i interpretació:
Rosa Maria Masiá i Celeste Ayus


Llenguatge artístic:
Dansa-teatre
Gènere:
Dansa

Durada: 15/20 min.

Es un espectacle festiu per a públic familiar. És una proposta on l’espectador entra a formar part de la relació entre dues germanes molt peculiars. Explora diversos llenguatges; la dansa, el teatre y la música. Dues germanes “bessones” que, sense donar-se´n conta competeixen constantment entre elles, la manipulació i el joc es mesclen i fan que es perdin lʼuna de lʼaltra. Una pèrdua constant on el seu únic desig és tornar-se a trobar. Lʼhumor agafa un paper important i obra una escletxa de reflexió cap a les relacions humanes.

I.A.I.A.

Companyia:
La Mariona
Dramatúrgia:
Mar Solà
Direcció:
Míriam Puntí


Interpretació:
Maria Ballús i Mar Solà
Llenguatge artístic:
Teatre de text
Gènere:
Comèdia

Durada: 15 min.

La fake-àvia està proliferant pel món sense cap mena de control ni aturador. Compra canelons preparats, menja peix congelat i posa podcasts en lloc d’explicar contes. T’has parat mai a pensar que potser som l’última generació que té la sort de conèixer les autèntiques àvies-àvies?

· + INFO ·

29 de novembre – 18:00h
Entrada: 5€
Venda anticipada a Cal Serra
AFORAMENT LIMITAT

El Centru

· QUÈ ÉS EL TEST? ·

TEST és el Festival de la xarxa Testimoni Escènic obert a propostes de tots els llenguatges artístics (música, dansa, teatre, circ, titelles, màgia, clown, monòlegs, poesia, nous llenguatges…), de curta durada, per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent argumentar l’experiència del públic i la intensitat de l’espectacle. Enguany, degut a la situació sanitària, es mantindran les distàncies de seguretat en tot moment.

Menú