· PROGRAMACIÓ NAVARCLES 2020 ·

MALA PEÇA

Companyia:
Imprevist Teatre
Dramatúrgia:
Marc Torrecillas
Direcció:
Núria Florensa


Interpretació:
Alba Aluja, Núria Florensa, Rafaela Rivas i Roger Vidal
Llenguatge artístic:
Teatre de text
Gènere:
Comèdia

Durada: 17 min.

Tres peces d’escacs -un peó, un cavaller i una reina- coincideixen al mig d’un taulell d’escacs i, sense deixar d’estar atents a la batalla que els envolta, miren d’arreglar el conflicte d’una manera menys sagnant i, alhora, satisfer els seus desittjos més secrets.

L’ORIGEN

Companyia:
Psicoproject en moviment
Direcció i interpretació:
Jordi Soler i Gisela Riba


Llenguatge artístic:
Dansa
Gènere:
Dansa contemporània

Durada: 10 min.

L’ORIGEN s’inspira en el mite de l’androgin, explicat per Aristòfanes en El banquet de Plató, que relata l’origen de l’amor. Dos éssers en un estat primigeni, dos éssers que són un tot i que, un dia, partits pel mig, es transformen en dos i comencen a sentir nostàlgia de la seva altra meitat.

TWINS

Companyia:
Colectivo Las Twins
Dramatúrgia, direcció i interpretació:
Rosa Maria Masiá i Celeste Ayus


Llenguatge artístic:
Dansa-teatre
Gènere:
Dansa

Durada: 15/20 min.

Es un espectacle festiu per a públic familiar. És una proposta on l’espectador entra a formar part de la relació entre dues germanes molt peculiars. Explora diversos llenguatges; la dansa, el teatre y la música. Dues germanes “bessones” que, sense donar-se´n conta competeixen constantment entre elles, la manipulació i el joc es mesclen i fan que es perdin lʼuna de lʼaltra. Una pèrdua constant on el seu únic desig és tornar-se a trobar. Lʼhumor agafa un paper important i obra una escletxa de reflexió cap a les relacions humanes.

SPAIN IS PAIN

Companyia:
La Quebra
Dramatúrgia, direcció i interpretació:
Irene García


Llenguatge artístic:
Teatre-dansa-humor
Gènere:
Multidisciplinari

Durada: 20 min.

La companyia de dansa La Quebrá ens porta ‘Spain is Pain’, un monòleg dansat d’inspiració rajoyniana, amb grans dosis de surrealisme i moltes hores de #pordióquehagoaquí. La peça va ser premiada al Certamen Coreogràfic de Sabadell l’any 2016.

· + INFO ·

3 d’octubre – 17:00h
Entrada: 8€
Anticipades a navarcles.fila12.cat
AFORAMENT LIMITAT

La Creueta Centre Cultural

· QUÈ ÉS EL TEST? ·

TEST és el Festival de la xarxa Testimoni Escènic obert a propostes de tots els llenguatges artístics (música, dansa, teatre, circ, titelles, màgia, clown, monòlegs, poesia, nous llenguatges…), de curta durada, per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent argumentar l’experiència del públic i la intensitat de l’espectacle. Enguany, degut a la situació sanitària, es mantindran les distàncies de seguretat en tot moment.

Menú