· PROGRAMACIÓ SANTPEDOR 2020 ·

FILAR

Companyia:
Antonella D’Ascenzi/RouxX2
Dramatúrgia, direcció i interpretació:
Antonella D’Ascenzi


Llenguatge artístic:
Dansa, video mapping i manipulació d’objectes

Durada: 15/20 min.

“Filar” és una peça de dansa contemporània i poesia visual amb una performer i una marioneta per a arts de carrer, espais no convencionals i teatres. “Filar” parla sobre el poder de la relació, entre cossos i objectes, una relació que es desenvolupa des de la distància dels fils. Com sentir l’altre cos en aquesta distància? Com percebre el món que es desplega al lluny i que no puc tocar? Els fils creen una connexió invisibles entre tot el que succeeix. En l’època que estem vivint a causa de la Covid-19, aquesta idea ha guanyat encara més força per la convivència contínua amb el concepte de distància, física i social: una distància – dels fils – on continuar experimentant la connexió.

TEMPS D’ESPERA

Dramatúrgia:
Judit Saula
Direcció i interpretació:
Judit Saula i Annabel Totusaus


Llenguatge artístic:
Teatre
Gènere:
Tragicomèdia

Durada: 15 min.

Una dona fa temps que està aquí. Una altra dona acaba d’arribar. Comparteixen el mateix. Esperen. I mentre esperen, parlen. I mentre esperen, anhelen que les vinguin a buscar.

LA VELLA EVASIÓ

Companyia:
Els Semis
Dramatúrgia i direcció:
Els Semis
Interpretació:
Francesc Camins i Alba Aluja


Llenguatge artístic:
Teatre
Gènere:
Comèdia romàntica

Durada: 20 min.

Capvespre a la residència.
La Lita i el Joan tramen alguna cosa per watsapp: una evasió en tota regla!

· + INFO ·

18 d’octubre – 17:00h
Entrada gratuïta / per ordre d’arribada
AFORAMENT LIMITAT

Pl Gran U d’octubre

· QUÈ ÉS EL TEST? ·

TEST és el Festival de la xarxa Testimoni Escènic obert a propostes de tots els llenguatges artístics (música, dansa, teatre, circ, titelles, màgia, clown, monòlegs, poesia, nous llenguatges…), de curta durada, per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent argumentar l’experiència del públic i la intensitat de l’espectacle. Enguany, degut a la situació sanitària, es mantindran les distàncies de seguretat en tot moment.

Menú