· PROGRAMACIÓ STA. MARIA D’OLÓ 2020 ·

MALA PEÇA

Companyia:
Imprevist Teatre
Dramatúrgia:
Marc Torrecillas
Direcció:
Núria Florensa


Interpretació:
Alba Aluja, Núria Florensa, Rafaela Rivas i Roger Vidal
Llenguatge artístic:
Teatre de text
Gènere:
Comèdia

Durada: 17 min.

Tres peces d’escacs -un peó, un cavaller i una reina- coincideixen al mig d’un taulell d’escacs i, sense deixar d’estar atents a la batalla que els envolta, miren d’arreglar el conflicte d’una manera menys sagnant i, alhora, satisfer els seus desittjos més secrets.

I.A.I.A.

Companyia:
La Mariona
Dramatúrgia:
Mar Solà
Direcció:
Míriam Puntí


Interpretació:
Maria Ballús i Mar Solà
Llenguatge artístic:
Teatre de text
Gènere:
Comèdia

Durada: 15 min.

La fake-àvia està proliferant pel món sense cap mena de control ni aturador. Compra canelons preparats, menja peix congelat i posa podcasts en lloc d’explicar contes. T’has parat mai a pensar que potser som l’última generació que té la sort de conèixer les autèntiques àvies-àvies?

FILAR

Companyia:
Antonella D’Ascenzi/RouxX2
Dramatúrgia, direcció i interpretació:
Antonella D’Ascenzi


Llenguatge artístic:
Dansa, video mapping i manipulació d’objectes

Durada: 15/20 min.

“Filar” és una peça de dansa contemporània i poesia visual amb una performer i una marioneta per a arts de carrer, espais no convencionals i teatres. “Filar” parla sobre el poder de la relació, entre cossos i objectes, una relació que es desenvolupa des de la distància dels fils. Com sentir l’altre cos en aquesta distància? Com percebre el món que es desplega al lluny i que no puc tocar? Els fils creen una connexió invisibles entre tot el que succeeix. En l’època que estem vivint a causa de la Covid-19, aquesta idea ha guanyat encara més força per la convivència contínua amb el concepte de distància, física i social: una distància – dels fils – on continuar experimentant la connexió.

· + INFO ·

3 de gener – 17:00h
Entrades: Taquilla 9€
Anticipada 6€ (Venda a l’Ajuntament en horari d’oficines)
AFORAMENT LIMITAT

Espai Hemalosa

· QUÈ ÉS EL TEST? ·

TEST és el Festival de la xarxa Testimoni Escènic obert a propostes de tots els llenguatges artístics (música, dansa, teatre, circ, titelles, màgia, clown, monòlegs, poesia, nous llenguatges…), de curta durada, per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent argumentar l’experiència del públic i la intensitat de l’espectacle. Enguany, degut a la situació sanitària, es mantindran les distàncies de seguretat en tot moment.

Menú