QUI SOM ?

TEST és el Festival de la Xarxa de Pobles Creatius obert a propostes de tots els llenguatges artístics (música, dansa, teatre, circ, titelles, màgia, clown, monòlegs, poesia, nous llenguatges…), de curta durada, per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent augmentar l’experiència del públic i la intensitat de l’espectacle.

PRODUCCIÓ

Cal Gras – Avinyó
És un centre de producció cultural i residència d’artistes, situat a Avinyó, des del qual s’ha impulsat la proposta. Cal Gras rebrà els artistes durant els períodes de residència.

SUPORT A LA CREACIÓ

La Xarxa de Pobles Creatius són 14 municipis de 4 comarques diferents que conformen el jurat per a la selecció de les companyies i contribueixen al suport econòmic i estructural per a la programació del Festival. Els 14 municipis són: Avinyó, Artés, Balsareny, Callús, Gironella, Santa Ma d’Oló, Navarcles, Navàs, Prats de Lluçanès, Sallent, Sant Feliu Sasserra, Santpedor, Sant Salvador de GuardiolaOTP Cabrianes.

LES COMPANYIES

Les companyies interessades presenten les seves propostes a la convocatòria del festival TEST (finals de febrer), aquestes tenen les característiques de tenir una durada màxima de 25 minuts, tècnicament senzilles per tal de ser programades a qualsevol espai. Les propostes seleccionades seran programades a l’inaugural que es realitza al mes de juliol, I des d’aquí seran escollides per la resta de poblacions per ser programades durant els mesos d’octubre I novembreconformant així la totalitat del festival.

EL PÚBLIC

Tot i ser públic espectador, la proximitat de l’espectacle i les característiques de l’espai provoquen un lligam directe amb l’obra i l’artista, que l’impliquen en una experiència irrepetible.

Organitza

Col·labora