QUI SOM ?

Testimoni Escènic

És una xarxa de suport a la producció i exhibició d’arts escèniques, a partir de residències gratuïtes i preestrenes d’espectacles. TE dóna suport a les companyies sigui quina sigui la seva disciplina escènica -teatre visual, teatre físic, performance, dansa, circ, clown, titelles, multidisciplinar, etc. El projecte ofereix a les companyies residències gratuïtes que consten d’allotjament, espais de treball i preestrenes per als diferents nuclis de la xarxa.

 

Testimoni Escènic està format per quatre grans pilars:

1. Cal Gras

És un centre de producció cultural i residència d’artistes, situat a Avinyó, des del qual s’ha impulsat la proposta. Cal Gras rebrà els artistes durant els períodes de residència.

2. La Xarxa de municipis

12 municipis conformen el jurat per a la selecció de les companyies i contribueixen al suport econòmic i estructural per a les residències. Posteriorment poden exhibir en les seves sales i carrers els espectacles seleccionats.

3. Les companyies

Les companyies interessades presenten els seus projectes a una de les dues convocatòries de l’any a TE. Les propostes seleccionades per la residència poden gaudir d’una estada gratuïta a Cal Gras i els assajos en un dels teatres de la xarxa.

4. El públic

Des de TE s’aposta per a afavorir la implicació directa dels espectadors. Els assistents a les preestrenes no són oients passius, sinó que esdevenen productors d’aquestes propostes amb les seves aportacions.

Organitza

Col·labora

Menú